Welcome Guest! To enable all features please login.

Notification

Icon
Error

ronny
#1 Posted : 23 November 2018 10:34:27(UTC)
ronny

Rank: Forum newbie

Groups: Registered
Joined: 19/11/2018(UTC)
Posts: 4
Man
Location: dartford

 

Picked up a 2012 venture and this is fitted on top of dash board, all i know that when i put the car in reverse gear this item gives out a bleep and this H8 comes up briefly. There are no marking on the unit. Any ideas folks.

Dashboard

BarnsleyRob
#2 Posted : 23 November 2018 10:45:35(UTC)
BarnsleyRob

Rank: Advanced poster

Groups: Registered
Joined: 06/06/2018(UTC)
Posts: 119
Location: Barnsley

Thanks: 21 times
Was thanked: 16 time(s) in 15 post(s)
Is this your first car ?
2010 Mk3.5 in Copper Red
Countryboy
#3 Posted : 23 November 2018 13:30:08(UTC)
Countryboy

Rank: Advanced poster

Groups: OCMember, Registered
Joined: 29/08/2015(UTC)
Posts: 5,029
Man
Location: In a bungalow near Upminster, Essex

Thanks: 1164 times
Was thanked: 415 time(s) in 373 post(s)

BarnsleyRob;758564

wrote:

Is this your first car ?

  

 

If you know why not just tell him instead of making s/a comments!  Great impression you're making.  I don't recognise it either otherwise I'd tell him.  Don't worry ronny somebody will give you a helpful reply.

Edited by user 23 November 2018 13:31:53(UTC)  | Reason: correction of text

COG group member

Soul Red 2015 ND 1.5l SE-L Nav. Bog standard! But still fun!!

Don't take my post as a personal attack, it's not! Just sound advice stupid!

Old enough to know better! Too old to change!!
 3 users thanked Countryboy for this useful post.
Cypher on 23/11/2018(UTC), AndrewR on 23/11/2018(UTC), ExLex on 24/11/2018(UTC)
BRUCE225
#4 Posted : 23 November 2018 13:51:14(UTC)
BRUCE225

Rank: Advanced poster

Groups: Registered
Joined: 26/07/2018(UTC)
Posts: 109
Man
Location: OSSETT

Thanks: 15 times
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)

Looks like a very old aftermarket reverse sensor display(BROKEN) with the marking for either side of car......Guess H8 might be a fault code...

Edited by user 23 November 2018 16:57:11(UTC)  | Reason: Not specified

rhino666
#5 Posted : 23 November 2018 16:37:50(UTC)
rhino666

Rank: Advanced poster

Groups: OCMember, Registered
Joined: 11/12/2010(UTC)
Posts: 3,113
Man
Location: South Devon

Thanks: 37 times
Was thanked: 731 time(s) in 699 post(s)

Originally Posted by: BarnsleyRob Go to Quoted Post
Is this your first car ?

Come on then Rob tell us what you know because I don't have a scooby doo.

Can only suggest a link between H8 and a particular type of bulb

 

1997 black 1.6i MK1 - 4/12/2002
1991 red 1.6i Eunos - 21/9/2008

 1 user thanked rhino666 for this useful post.
AndrewR on 23/11/2018(UTC)
BRUCE225
#6 Posted : 23 November 2018 16:48:40(UTC)
BRUCE225

Rank: Advanced poster

Groups: Registered
Joined: 26/07/2018(UTC)
Posts: 109
Man
Location: OSSETT

Thanks: 15 times
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
 1 user thanked BRUCE225 for this useful post.
rhino666 on 23/11/2018(UTC)
Kilo
#7 Posted : 23 November 2018 17:40:55(UTC)
Kilo

Rank: Forum newbie

Groups: Registered
Joined: 22/11/2018(UTC)
Posts: 6
Location: Worcestershire

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Are there sensors in the bumpers looks like a parking aid as suggested ?

ronny
#8 Posted : 23 November 2018 21:03:31(UTC)
ronny

Rank: Forum newbie

Groups: Registered
Joined: 19/11/2018(UTC)
Posts: 4
Man
Location: dartford

Thanks folks, i think you have cracked it, just need to find the instruction manual, thanks again for your time. Ronny

Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.251 seconds.